Oproep aan…

Beste buurtgenoot, carnavals liefhebber,

Wij zijn als Kaauw Errepels’ regelmatig aangesproken op het feit dat de
carnaval in de wijk weer nieuw leven ingeblazen moet worden. Ook de
tekst in het vorige wijkkranten deed zoiets vermoeden.

Opmerkingen die bij ons zijn blijven hangen zijn;
“we moeten weer de zaal in”
“de optocht moet groter”
“we moeten carnaval voor de jeugd in de wijk veilig stellen” etc etc.

Als we het vlammetje van de Kaauw Errepels niet uit willen laten gaan hebben we meer vrijwilligers nodig. Op dit moment brandt de waakvlam nog.

Vrijwilligers zijn nodig om bv de Pelgrimhoeve weer klaar te stomen om een feestje te vieren. Denk aan het leggen van een vloer, afdekken van de ramen, licht installeren en versieren. Tijdens de carnaval moeten allerlei posten bezet worden. Bijvoorbeeld de garderobe, keuken, muntenverkoop, glazen ophalen, toezicht houden, hamburgers bakken etc. etc. Na de carnaval moet er ook weer opgeruimd worden. Daarnaast hoorden wij vele malen terug dat onze unieke wijkoptocht weer nieuw leven ingeblazen moet worden.

Al met al is er heel veel te doen als we de carnaval in de wijk weer terug willen krijgen op het niveau van 5 tot 10 jaar geleden.  Het bestuur van de Kaauw Errepels maar ook de nog aanwezige vrijwilligers willen hier dolgraag de schouders onder zetten. Randvoorwaarde is verjonging en handjes!!

Ben jij degene die al jaren twijfelt om ons te komen helpen dan is nu de kans die wens in vervulling te laten gaan.

Een klein berichtje naar info@pelgrimhoeve.nl  is voldoende. Wij organiseren dan voor de zomer  een eerste afstemmingsbijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Namens de Kaauw Errepels
Jan steenbakker