Volg ons op:

FacebookYoutube

Den opstoet

Op zondag 3 maart is het weer zover! Den opstoet gaat van start in kruikenstad. Natuurlijk zijn de kaauw Errepels er dit jaar weer bij. Wat ooit begon met het meedoen aan de optocht tijdens het 33 jarig bestaan van onze vereniging, is nu uitgegroeid tot een echte "Kaauw Errepel traditie". Dit jaar zullen we ons als vereniging voor de 16-de keer aan kruikenstad laten zien! De belangrijkste reden om mee te doen is voor onze vereniging de gezelligheid, die staat voorop! Jong en oud zet zich in om er een mooie dag van te maken. Maar natuurlijk staat er ook het een en ander op het spel.....

In het verleden hebben we meegedaan in de categorie loopgroep / streup en de afgelopen jaren rijden we de optocht in een grote vrachtwagen in de buitencategorie. De opbouw is op dit moment in volle gang en we hopen dan ook dat we dit jaar weer een prijs mogen meenemen naar onze residentie "De Pelgrimhoeve". De prijzenkast is inmiddels aardig gevuld na het winnen van verschillende prijzen waaronder meerdere keren de publieksprijs!

We hopen u allemaal op de route tegen te komen maar natuurlijk bent u na afloop van de optocht van harte welkom in onze residentie "feestzaal de Pelgrimhoeve" aan de Pelgrimsweg om lekker op te warmen en de carnavalszondag te vieren.

De zaal gaat al open om 15:00u dus u bent al eerder welkom.

2019-pag11-page-001